Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcę się dowiedzieć trochę o tym czymś co ostatnio wypuściło BMW do naszych furek .

http://allegro.pl/adapter-bmw-snap-in-iphone-5-connect-i3787646347.html

Czy wiecie może , aby to urządzenie współpracowało też z CCC ? Na stronie BMW pisze , że auto odczytuje muzykę i sms z telefonu przez te zabawkę .

Aktualnie mam funkcję SMS włączoną w aucie ale iphone nie przesyla ich przez bluetooth :duh: ( blokada ) .

Może jest możliwość gdzieś wypróbowanie tego zanim się to zakupi ?

• Członkowie klubu
Opublikowano

Czy wiecie może , aby to urządzenie współpracowało też z CCC ? Na stronie BMW pisze , że auto odczytuje muzykę i sms z telefonu przez te zabawkę .

Aktualnie mam funkcję SMS włączoną w aucie ale iphone nie przesyla ich przez bluetooth :duh: ( blokada ) .

Do tych wszystkich bajerów potrzebujesz modułu COMBOX oraz CIC (cover-arts, streaming audio, SMSy).

Wtedy będziesz miał funkcję "Office" a w "Media" wszystko związane z muzyką.

Jeśli masz CCC w aucie to zainstalowany moduł w bagażniku to MULF lub TCU, które nie posiadają wspomnianych funkcjonalności.

Adapter, który wskazałeś nie współpracuje z CCC.