Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy jak w temacie jakie IS albo ET powinno byc w felgach stalowych bo mam ET42 i z przodu nie pasuje...:/ o dziwo z tyłu wlazło:)

Na felgach letnich alu mam ET 47 ale na tych stalowych moze tez chyba pasować ET(IS) 44? czy musi byc te 47?

Opublikowano
Koledzy jak w temacie jakie IS albo ET powinno byc w felgach stalowych bo mam ET42 i z przodu nie pasuje...:/ o dziwo z tyłu wlazło:)

Na felgach letnich alu mam ET 47 ale na tych stalowych moze tez chyba pasować ET(IS) 44? czy musi byc te 47?

Zalezy od profilu rotora i szerokosci felgi. Oryginalne felgi stalowe maja 16x7.0 ET47 albo 17x7.0 ET47, stalowki z E90 16x7.0 ET31 tez beda pasowac. Nie pasuja za to stalowki z E87, tak jak napisalem Ci w innym temacie, ktory zalozyles.

Opublikowano

juz wiem ze napewno do 320d nie wejdzie zadna 15" , minimum 16" a w 330 minimum 17" :shock:

mowie bo dieslu bo do benzyny jak najbardziej wejda i 15 bo ma mniejsze tarcze no i zaciski.