Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam duzy problem. kupilem felgi z oponami zimowymi od uzytkownika z tego forum luki222. Miały pasować do mojej e46 polift 2.0d. Opony i felgi były ok do dzisiaj, kiedy to chcialem je założyc. opony są ok ale felgi juz nie poniewaz nie pasuja na przód! z tyłu założyłem najpierw i sa ok ale na przod nie wejdą bo przeszkadza zacisk! odsadzenie jest na nich et42 a na aktualnych alu mam et47:/ wiec chyba musze kupic komplet felg do moich zimowek bo te felgi alu sa chyba za szerokie do tych zimowek(szersza felga od profilu opony)

Może ktos mi napisze jakie powinno byc i jakie ma u siebie ET w E46 polifcie touring. bo te felgi u innego uzytkownika pasowały wiec mysle ze moze miał inny silnik albo cos takiego i mial mniejsze cylinderki???

(dodam ze jestem za granica i wczesniej te felgi stalowe pomalowałem i wyważyłem wiec troche w nie wsadziłem..na marne. wiec najrozsadniej chyba bedzie gdzies na szrot pojechac i kupic z odpowiednim et felgi i sie tu nie bawic w jakies przedładki itp. w gre wchodzi tez przywoz felg z PL ale to cos koło 200zl +felgi wiec moze taniej tutaj znajde na szrocie) :duh:

Opublikowano

niestety chyba masz racje. na tył pasuje ale na przod juz nie;/

kolejny problem to znaleźć wogole felgi w holandii..moze w niemczech gdzies przy granicy znajde...ale to nie grupa vw ktorej czesci jest sporooo :norty: