Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W oryginale moge kupić plecionkę, wraz z katem. Bez sensu trochę więc chcę sama plecionkę. Pytanie tylko jaka długość. Bo średnica to 60. Wymieniał ktoś i zna długość?
Opublikowano

jedź do tłumikarza, pewnie na stanie ma pełno różnych długości i srednić i ci wspawa. Jak wstawi dłuższą to nic się nie stanie, wiecej rurki wytnie.

Po zabiegu proponuje sprawdzić czy wydech nie drży, zagrzać auto i zobaczyć na wolnych bo może się okazać że bedą drgania mocne i wtedy albo poprawka albo wstawienie drugiej plecionki.

szukam
Opublikowano
60x115 będzie pasować, jednak te na allegro są sztywniejsze niż oryginały, niektórzy wspawują 2 sztuki, jedną tam gdzie stara, drugą 15 cm dalej, ja z racji tego, że robiłem teraz zawieszenie zauważyłem, że mam przy plecionce dużo sadzy i wspawałem jedną sztukę, i raczej jest w porządku, ale trochę było kombinowania, żeby ustawić to rury tak jak w oryginale, plecionka rozpadła się na stole i rury się poprzestawiały, dlatego punktowaliśmy spawy już na samochodzie i jakoś to wyszło.