Skocz do zawartości

535d numer modulu rolety bagaznika.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy mógł by ktoś mi podać nr modułu odpowiedzialnego za ruch rolety tylnej bagażnika(taki czarny wygląda jak moduł sportsitze ). Po zalaniu bagażnika zakupiłem drugi roleta działała normalnie jakieś 2 tyg i znowu nie działa (modul byl uzywany i zdarte sa numery seryjne) Szukalem w katalogu ale nie moge dojsc do tego.

Prosze o pomoc

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Podaj VIN bo inaczej jak ktoś ma Ci pomóc?
Opublikowano
  • Autor
podaje VIN: WBAPX91020CU59362
Opublikowano
Witam,

Czy mógł by ktoś mi podać nr modułu odpowiedzialnego za ruch rolety tylnej bagażnika(taki czarny wygląda jak moduł sportsitze ). Po zalaniu bagażnika zakupiłem drugi roleta działała normalnie jakieś 2 tyg i znowu nie działa (modul byl uzywany i zdarte sa numery seryjne) Szukalem w katalogu ale nie moge dojsc do tego.

Prosze o pomoc

Jak wygląda taki moduł i gdzie on dokładnie jest ? Dołożyłem sobie rolete ale nie mam poprowadzonej instalacji. Tzn mam wymieniony panel sterowania szybami na taki z przyciskiem rolety i tyle, zamykam otwieram na krótko :norty: tzn i tak mam cały cacz rozsuniętą ale chciał bym w przysżłości zrobić to jak trzeba.

Dlaczego pytam o ten modół ? bo jak będę wiedział który to, to może wystarczy że podepnę tam gdzieś kable z rolety i będzie śmigać. Oczywiście o ile taki moduł posiadam :lol: