Skocz do zawartości

Czujniki parkowania E39 przestaly dzialac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wlacz wsteczny wyjdz z auta ,przyloz ucho do czujnika , do kazdego czujnika , jesli uslyszysz cyknaie jak w zegarku to czujniki same w sobie dobre jesli ktorys nie cyka no to jest zly ... , , a jak nie czujniki to PDC byc moze padl.
Opublikowano
wlacz wsteczny wyjdz z auta

LOL, a kto będzie trzymał sprzęgło? Nie lepiej włączyć czujniki guzikiem? :)

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
wlacz wsteczny wyjdz z auta

LOL, a kto będzie trzymał sprzęgło? Nie lepiej włączyć czujniki guzikiem? :)

Rozwaliłeś mnie :duh:

A nie może włączyć zapłonu i wrzuć wstecznego?

Bez odpalania silnika? :roll:

Guzik masz tylko jak jest PDC z przodu, tylne załączają się tylko ze wstecznym.

Autor tematu nie określił które czujniki nie działają.

Opublikowano

Rozwaliłeś mnie :duh:

Nie ma za co :)

Chciałem tylko zwrócić uwagę na kombinację ze wstecznym zamiast użycia guzika, ale mimo tego że próbujesz mnie wyśmiać to cieszę się że to napisałem, bo dzięki temu dowiedziałem się że byly wersje pdc bez przodu i guzika :cool2:

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano
byly wersje pdc bez przodu i guzika :cool2:

Czy to te auta z wiecznie poobijanym przednim zderzakiem? :mrgreen:

U mnie czasem zimą zamarzają czujniki i wtedy jest problem - bo przez nie oduczyłem się parkowania na wyczucie, choć w poprzednim aucie byłem w tym arcymistrzem i dojeżdżałem bez wahania na 3cm. :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja nie mam PDC i jakoś sobie radzę ;)

Nie ma co się przyzwyczajać do wszelakich udogodnień, bo jak przyjdzie się przesiąść do starszego auta to będzie problem :lol: