Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie tego gdzie dokładnie prócz prawego kielicha znajdę numer VIN? Wiem, że w zegarach (tylko tam wychodzi w ogóle jakiś dziwny) i gdzieś przy akumulatorze, sprawdzałem tam ale nic nie widzę, chyba że pod akumulatorem. Szukałem na forum, ale jakichś konkretniejszych informacji nie znalazłem gdzie dokładnie mogę go znaleźć, prosiłbym o wskazówki w miarę dokładne. Podobno jest też pod kanapą, normalnie ją wyciągnę bez większego kłopotu?

Z góry dzięki za każdą wskazówkę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Możesz auto podłączyć pod INPĘ
Opublikowano
w zegarach odczytałem, bo mam zepsute pixele i na początku wpisywałem go źle w dekoder, bo trzeba czasem pokombinować bo do końca nie widać cyfr. Potem sczytałem te spod kielicha na masce i pokryły się z tym co miałem na liczniku. Jeszcze wiem, że powinien być pod tą kanapą, ale szczerze mówiąc boje się ją ruszać, a teraz już nawet zbytnio nie mam potrzeby. Jeszcze niby jest na podszybiu.