Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gniezno.... zły kierunek na kupowanie auta ;)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Czyli mój tok myslenia się potwierdza, nie dość, że Gniezno to do tego komis. Mimo wszystko wygląda nieźle więc czekam na jakieś opinie :D :D :D

Opublikowano

Z tamtych okolic mialem do kupienia coupe 2004r srebrne sliczne koles mi wyslal zdj jak była uderzona przed naprawa... niby prawy blotnik i lekko zadarta maska z lampa pojechalem:) tak znoranego auta jeszcze nie widzialem jak sie okazalo nie bylo na nim ani jednego nie malowanego elementu lacznie z dachem; ) na co koles mi powiedzial ze nic o tym nie wiedzial i cos w Niemczech musieli robic hahahha podobna akcje mialem golfem v z tych terenow ;) Gniezno to zaglebie handlarzy i to prawie pewna wyjebka choc moze tobie sie poszczesci ;)

Opublikowano
Z tamtych okolic mialem do kupienia coupe 2004r srebrne sliczne koles mi wyslal zdj jak była uderzona przed naprawa... niby prawy blotnik i lekko zadarta maska z lampa pojechalem:) tak znoranego auta jeszcze nie widzialem jak sie okazalo nie bylo na nim ani jednego nie malowanego elementu lacznie z dachem; ) na co koles mi powiedzial ze nic o tym nie wiedzial i cos w Niemczech musieli robic hahahha podobna akcje mialem golfem v z tych terenow ;) Gniezno to zaglebie handlarzy i to prawie pewna wyjebka choc moze tobie sie poszczesci ;)

400 km to troszkę za daleko na szukanie szczęścia w miejscu z taką renomą, już się najeździłem a perełki szukam już od lipca... Jak ktoś coś zauważy lub ma do dodania to czekam, może akurat nie jest tam tak źle jak słyszałem i mówi kolega :D

Opublikowano

Tez kolego troche za autkiem jezdzilem po polsce z 5 sztuk ogladalem km zjechane i z doswiadczenia ci powiem ze nie ma nic zadawalajacego :/ polecam wyjazd niemcy i tam na pewno znajdziesz zadbane i ktore cie zadowoli tylko oczywiscie od prywatnego sprzedawcy bo komisy tam tez wiele do zyczenia daja :) mobile.eu tu szukaj jak jestes zainteresowany :) tak czy siak powodzenia w zakupie :)

Opublikowano
Tez kolego troche za autkiem jezdzilem po polsce z 5 sztuk ogladalem km zjechane i z doswiadczenia ci powiem ze nie ma nic zadawalajacego :/ polecam wyjazd niemcy i tam na pewno znajdziesz zadbane i ktore cie zadowoli tylko oczywiscie od prywatnego sprzedawcy bo komisy tam tez wiele do zyczenia daja :) mobile.eu tu szukaj jak jestes zainteresowany :) tak czy siak powodzenia w zakupie :)

Troszke poszukane, zbieram ofery z pewnego obszaru i w najbliższym czasie będzie wyjazd. Wciąż mam jeszcze nadzieje na coś w Polsce więc nie ustaje w poszukiwaniach! :D

Opublikowano

Nie wszyscy handlarze z Gniezna są krętaczami,ale wiadomo jak w każdym komisie czy u handlarzy trzeba mieć pod okiem dużą ostrożność.Zresztą kiedyś miałem sprawną lale Megane II to akurat wystawiłem w Gnieźnie to się sprzedała.

Popytaj o stan i książkę to się dowiedz dokładnie

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano
Oryginalnymi KS to są psy karmione, nie słyszałem jeszcze żeby ktoś tam widział oryginał. Co do stanu technicznego samochodów z Gniezna, też nie słyszałem ani nie widziałem nic normalnego.
Opublikowano

Tak tylko ze ci prywatni sprzedawcy zajadają sie kebabami lub piją smirnoffa :duh: :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Niby ci "uczciwi" handlarze z gniezna, bardzo ubolewają że ich mieścina ma taką renomę.

Ja tam komisy omijam szerokim łukiem i szereg "podbydgoskich" mieścin.