Skocz do zawartości

Jakie lusterko do BMW 316ti e46 2001r.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chciałbym prosić o pomoc. Ostatnio ktoś rozwalił mi lusterko i muszę kupić używane na allegro, żeby mechanik mi wymienił. Nie odkręcałem starego bo nie chcę sam grzebać , a mechanik też tego nie zrobi wcześniej.

Widziałem, że są lusterka z różnymi wtyczkami. Więc moje pytanie - czy ktoś się orientuje jakie to lusterko ma być? Mam lusterko regulowane elektrycznie, ale nie składane elektrycznie.

Czy warto montować lusterka z angielskich wozów czy sobie darować. Sprzedawcy zapewniają że będzie ok ale coś mi sie nie wydaje.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Udało mi się kupić zamiennik zamiennik dobrej jakości - kosztował mnie 250 zł. Widać różnice w sammym zwierciadle jak się człowiek przyjży..... oba maja dobrą jakość ale jakby trochę inny odcień zwierciadła .... ten zammiennik jak by ma lekką poświate niebieską a ten orginal bardziej w jasno żółty ..... takie optyczne złudzenie.

Lusterko montował mi mechanik na samarzewskiego w poznaniu ale nie polecam go ..... zgarnoł ode mnie 100 zł i przykleił starą obudowę na taśmę izolacyjna .... myślałem że sobie jaja robi..... ale to temat na inną rozmowę

Zamiennik kupiłem od Pana........................

Na przyszłość.

Regulamin pkt 20.

20. Na forum obowiązuje zakaz umieszczania treści zawierających przekazy reklamowe z wyjątkiem odpowiednio przeznaczonych do tego działów oraz innych form zaakceptowanych przez zarząd Klubu, np. banery, przyklejone wątki w konkretnych działach.