Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem nowym uzytkownikiem tego forum jak i nowym posiadaczem bmw e46 .

Posiadam swoja bmw juz 3 miesiace i od 2 tygodni irytuje mnie jedna rzecz.

Jak gasze silnik i wyciagam kluczyk ze stacyjki to pojawia sie dzwiek piszczenie 3 razy po 3 razy i jest cisza .

Nie wiem kompletnie co to moze byc za znak

Moglby mi ktos odpowiedziec co to moze byc za przyczyna , i jest tak za kazdym razem jak wyciagne kluczyk

Pozdrawiam

viewtopic.php?f=69&t=117886

Opublikowano

tak. swiatla tez piszcza normalna rzecz ale ten pisk jest z 3x mocniejszy , i nie wiem co to moze byc i od czego .tak sie dzieje jak swiatla sa wylaczone , i pisk 3 po 3 .moze ktos powiedziec co to moze byc .

Pozdrawiam

Opublikowano
kolo radia , przy radiu, 3 pisniecia po trzy i koniec cisza . jak zgasze silnik i jest na pierwszym przekreceniu kluczyka tez tak jest.
Opublikowano

np temp jak spada ponizej 3stopni to piszczy

najlepiej nagraj ten dzwiek

Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
to nie jest temp .ktora pika jak sie zmienia temperatura . to jest ostry glosny pisk 3 po 3 . jak na moje oko to jest to kolo radia jak sa wywiewy. i to piszczy . dzis nagram ten dzwiek i do 19.00 pokaze wam o co chodzi mam go od nie cale 2 tygodniu bo wczesniej nie piszczalo to wogole , tymbardziej nie wiem co to moze byc
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.