Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem,poniewaz ne moge polaczyc se z zadny sterownikiem po podlaczeniu inpy.. gdy podlaczam inpe wyrywa ze jest podlaczona z samochodem ale gdy wybiore wyszukiwanie bledow w jaKIM kolwiek systemie wysakuje nie znaleziono systemu..bezpieczniki sprawdzilem
Opublikowano

Poczytaj więcej o INPIE i najlepiej wejdź na chomika i ściągnij sobie INPE z dokładną instrukcją wraz z ustawieniami .

Auto raczej będziesz miał OK :cool2:

Opublikowano (edytowane)

brat ma e90 z 2006roku i tam dziala inpa i bosch bez problemu

... wiec chyba problem lezy gdzies indziej

Edytowane przez michal15
Opublikowano
320d z 2006roku.czyli mmusze kupic ten kabel i bedzie ok? bo tak jak podlacze samochod wykrywa tylko nie ma polaczenia z zdanym sterownikiem
Opublikowano
podlaczalem wlasnie inpe z tym przewodem k dcan,owszem wykrywa ze podlaczony ale dalej nic,jakis blad i tyle
Opublikowano (edytowane)
tzn co moze byc z portem com? ta inpa w e90 dziala bez problemu Edytowane przez michal15
Opublikowano
tego nie sprawdzalem bo nie bylem w serwisie:) ale moze cos wykombinuje. chce tylko usunac serwis olejowy bo wlasnie po wymianie i ogolnie zobaczyc co sie dzieje,bo chyba ktoras swieca kuleje.teraz jak sie chlodno zrobilo to po zapaleniu lekko nie rowno chodzi silniczek.
Opublikowano

Hejka .

Troszeczkę się podepnę pod pytanie.

Chcę aktywować / zmienić światła do jazdy dziennej . No i jadę z ncs expert wszystko idzie pięknie aż do wybrania modułu do sczytania pliku fswpsw no i szukam tam moduł nfrw i nie ma . Za to jest frw no i zczytuję go i nie ma tam tych. Edytuje w notatniku i nie ma tam tych wartosci co mnie interesuja . Jak znaleźć ten moduł Nfrw ? Może mam złą inpe , że nie chce tego modułu znaleźć ? Znajduje mi za to dużo innych w tym frw .