Skocz do zawartości

skóra bmw e 46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zwracam sie z pytaniem . Mam srebrne poliftowe e 46. Chcialbym oskorowac wnetrze swojej Beci . Mozecie polecic dobrych "fachowcow" ktorzy zrobia to naprawde dobrze ?

Jaki wybrac kolor skory i ile mniej wiecej to kosztuje ? :-)

Dzieki za wskazowki :-)

Opublikowano
A skąd jesteś kolego ???? Bo jasnowidzów brak :wink: :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Na żywo nie widziałem ale oceniając po zdjęciach zawsze podobały mi się prace tej firmy z Giżycka: http://www.skanleder.boo.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=11:bmw-e46&Itemid=91
Opublikowano
-

Edytowane przez PPGG

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
lepiej od zadbanej ori może nie, ale z pewnością lepiej niż te wysiedziane skóry z anglików, albo takie co latami leżakują w wilgotnej stodole na stercie części :wink:
Opublikowano
Ta firma jest polecana na różnych forach.Miałem sam do niego podjechać w tamtym roku ale nie było terminu i nie pojechałem takze warto sprawdzić a daleko kolega nie ma prawda ??Ceny też były ok ale już nie pamiętam ile wychodziło dokładniej .Zadzwonić i zapytać :mrgreen:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ceny dla różnych bmw są na stronce w cenniku. Według mnie rozsądne
Opublikowano

Po zdjęciach nawet fajnie to wygląda, ale ciekawe jakiej jakości stosują skórkę...

Można sobie zrobić własnego individuala :)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Może znajdzie się ktoś kto ma skórę w aucie z tej firmy i podzieliłby się wrażeniami i zdjęciami :cool2:
Opublikowano
Polecam tobie firmę z Giżycka ,mam kumpla który robił u nich skory w BMW 1 wszystko wygląda jak oryginał zrobione z dbałością o każdy detal ,obszyli mu kierownice boczki mieszki fotele dźwignie ręcznego,mam gdzieś fotki jak znajdę wrzuce.