Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Itam

Czy mozecie wymienic opcje jakie mozna zaprogramowac?

Wybieram sie po weekendzie do elektryka na aktywację komfortowego dostepu i może coś jeszcze od razu? ??

Z góry wielkie dzięki

Paweł

Opublikowano
pogoogluj troche, jest tego sporo. Poza cyfrowym predkosciomierzem czesto ludzie koduja sobie skladane lusterka (jesli masz) i otwieranie szyb z pilota, welcome lights, DRL, migajace swiatla stop (Brake Force Display)
Opublikowano

Witam

Wiem że jest sporo możliwości.

Zastanawia mnie co warto mieć.

Skladanie luster z pilota nie do końca do mnie przemawia-mowie tu o zimie i oblodzonym mechanizmie jak te plastikowe tryby to wytrzymają?

Opublikowano

Składanie lusterek działa bez problemu w zimie. W jakiejś ekstremalnej sytuacji gdyby się nie mogło złożyć (nigdy mi się nie zdarzyło) pewnie wywaliłoby bezpiecznik i tyle. Ja nie mam u siebie dokodowanego składania z pilota, składam przyciskiem w środku przy przycisku otwieraniu szyb, ale juz mam taki odruch że robię to zawsze gdy wysiadam z samochodu.

Co warto mieć? Tu nie ma dobrej odpowiedzi, mi się wydaje się najbardziej użyteczną funkcją jest cyfrowy prędkościomierz bo pokazuje faktyczna predkosc a nie zawyzona przez wskazowke. W drugiej kolejności stawiałbym na welcome lights (można ustawić które konkretnie światła chcesz żeby Ci świeciły i jak długo) i follow-me-home (albo podobna nazwa, chodzi o to że światła świecą się jeszcze przez jakiś czas po zamknięciu samochodu oświetlając Ci "drogę do domu").

Opublikowano

Mam u siebie po otwarciu auta z pilota swieca klamki, ringi i tyl pozycje

Skladam lustra tak jak Ty z przycisku

Chce zaprogramować komf dostep czyli bez pilota otwieranie i uruchamianie samochodu

Opublikowano

Koledzy ,a gdzie sie znajduje ten przycisk od składania lusterek zastanawiam sie czy ja go mam?

I po czym poznać że są składane lusterka?

Opublikowano (edytowane)
ale wiesz ze to nie tylko kodowanie? Musisz m.in. miec odpowiedni modul i wymienic kluczyki, klamki...? Edytowane przez ra1406
Opublikowano
Koledzy ,a gdzie sie znajduje ten przycisk od składania lusterek zastanawiam sie czy ja go mam?

obok regulacji elektrycznej lusterek - jesli nie masz tam zadnego dodatkowego przycisku to nie masz skladanych :-)

Opublikowano

obok regulacji elektrycznej lusterek - jesli nie masz tam zadnego dodatkowego przycisku to nie masz skladanych :-)

A wiec nie mam dzięki Ra