Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,proszę o pomoc

po przełączeniu przełącznika w pozycję auto nie działaj doświetlenie zakrętów świaytła sie palą tak jak w trybie normalnym

w e61po skręceniu kierownica podążają a tu nic moze ktoś pomóc? pozdrawiam

model z rocznika 2008 po lifcie

Opublikowano (edytowane)

Nie skręcają się w czasie jazdy czy na postoju?

Światła doświetlające podczas postoju skierowane są na prawe pobocze, działają kiedy samochód się porusza.

Edytowane przez Dr
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Jesteś pewny że masz skrętne?
Opublikowano

no właśnie nie wiem czy mam skrętne

w e61 skręcają mi się na postoju

a tu[e83] nic albo nie mam albo skręcają sie tak jak kolega mówi, pewno sa bixenony i jest pozycja auto na przełączniku

Opublikowano

no i wszystko jasne na e61 jest napis a na e83 nie ma dzięki za pomoc

niestety sa troszkę za nisko ustawione można je samemu ponieść? jest to wykonalne przez amatotra takiego jak ja?

Opublikowano
no i wszystko jasne na e61 jest napis a na e83 nie ma dzięki za pomoc

niestety sa troszkę za nisko ustawione można je samemu ponieść? jest to wykonalne przez amatotra takiego jak ja?

Tak - mając klucz ampulowy (bodajże 5 lub 6) ustawisz wysokość jak też kąt "na bok".

Powodzenia

Opublikowano
OK widze przy reflektorze dwie śruby :jedna z boku druga bardziej przyśrodkowo,którą mam kręcić i czy zgodnie czy przeciwnie ze wskazówkami zegara?
Opublikowano
OK widze przy reflektorze dwie śruby :jedna z boku druga bardziej przyśrodkowo,którą mam kręcić i czy zgodnie czy przeciwnie ze wskazówkami zegara?

Bliżej srodka - góra/dół

Przy błotniku - prawo/lewo