Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zobaczyłem taki film na YouTube gość aktualizuje CCC professional

http://www.youtube.com/watch?v=S_DIIjCgieM

No i tu moje pytanie da sie to zrobić samemu druga sprwa gdzie idzie ścięgno taki soft? czesto pojawia sie na forum temat nowych map lub spolszczenia mi chodzi konkretnie o soft

Opublikowano

Kiedyś dopadłem taki soft gdzieś na chomiku ale to było do navi mk2 w e39. Przy wgrywaniu wyglądało identycznie.

Może da się to gdzieś na torrentach zassać

Opublikowano

A czy Ty wiesz co aktualizuje ta aplikacja?

Jak uwalisz navi podczas update to będę się śmiać jaki to człowiek jest naiwny.

Zanim zaczniesz wgrywać to oddaj parę stówek na chore dzieci niż na naprawę swoich zwłok ccc.

Poprawna aktualizacja CCC odbywa się bodajże przez icom-a.

Opublikowano
Powiem ci jako doświadczony gość ze sam tego nie zrobisz. Update nie ogranicza się do włożenia płyty z softem trzeba auto przygotować do update, nawi musi mieć odpowiednią wersję softu i trzeba ją odpowiednio przekodować.
Opublikowano

W e39 mk2 było to bardzo proste , auto musiało mieć dobry aku lub pod prostownik. Pływa była z najnowszym softem do mk4 ale zawierała także soft mk2.

BMW wypuściło taki soft aby nie trza było latać za innymi płytami - jedna do wszystkich.

NIe wiem nic o tym co aktualizuje ta płyta ale raczej nie dużo. W e39 pokazały mi się tylko nowe kolory w menu i jakaś tam opcja w menu nawigacji.

CCC nawet jak się zawiesi to można łatwo ją przywrócić lub zadzwonić po paru kolegów z forum i dać im zarobić. Co do tej płyty to chyba ona aktualizuje ino moduł navi - nic więcej czyli w głównym menu nic się nie zmieni.

Na biedne dzieci bym nie dawał - na tym by tylko skorzystał prezes kupując nowe Audi :twisted:

Aha i jedno jeszcze - BMW było by naprawdę niepełnosprawne gdyby wypuszczało płyty z softem - które wymagają wcześniejszej ingerencji komputerem !

Opublikowano

Dla twojej wiadomości kolego bialaalpina BMW nigdy nie wypuściło spolszczenia do systemów MK2,MK3,MK4,MASK,CCC. Te spolszczenia do to rozwiązania autorskie i do CCC wymagają kodowania.

Poza tym nie porównujmy systemów MK2,3,4 do systemów MASK czy CCC bo te systemy dzieli 10 lat.