Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

wczoraj zaóważyłem że silnik dziwnie , jak by to ująć "cyka" czym to może być spowodowane? Dzieje się tak na zimnym i na ciepłym silniku, bardziej jest to słyszalne na ciepłym z racji tego że silnik ciszej chodzi na wolnych obrotach jak sie stoi przed zamkniętą maska i wsłuchuje. Może mam już paranoję ale wole się upewnić czy wasze Bawarki też tak mają.

Słychać po zamknięciu maski około 30s. filmu. Jak myślicie co w nim tak cyka, i czy to jest normalne?

Moja Bunia

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=322746

Czym byś wilka nie karmił, zawsze na las spogląda.

Opublikowano
jak dla mnie pierdo..sz głupoty :lol: silniczek chodzi jak marzenie, mój cyka tak samo i wszystko jest OK Więc nie szukaj dziury w całym i ciesz Się ze Swojego M52 :cool2:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak dla mnie pierdo..sz głupoty :lol: silniczek chodzi jak marzenie, mój cyka tak samo i wszystko jest OK Więc nie szukaj dziury w całym i ciesz Się ze Swojego M52 :cool2:

Pewnie,że tak.

Czep się lepiej jakiejś kobity... :norty: