Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mam pytanie czy jeśli mam spolszczony system i pobiorę Single Layer DVD1 i DVD2 z językiem Angielskim lub niemieckim to i tak nadal będę miał lektora polskiego, bo polskie menu na pewno zostanie. Czy może będą jakieś problemy?
Opublikowano
Nie jestem tego taki pewien poniewaz wlorzylem plyte nr 1 i pokazuje mi rowniez polske takze chyba nie ma tragedii przydaly by sie tylko fotoradary do plyty nr 1
Opublikowano
Witam chcialem sie zapytac czy jesli nie mam konta na chomiku tez bede mogl to pobrac? I jak jesli mozna sie dowiedziec to jak to zrobic?? Z gory dzieki :D
Opublikowano

Nie możesz inaczej tylko wystarczy się zarejestrować....jaki to problem ??

Poza tym ja wrzuciłem linki na inny serwer...wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę :wink:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Mam jeszcze jedno pytanko, jezeli juz sciaglem wszystkie pliki to pozniej rozpakowoje pierwszy i nagrywam caly folder z mala predkoscia i bedzie dzialac?? czy trzeba cos jeszcze zrobic?
Opublikowano

Oj to już podstawy nagrywania kolego czyli nie to forum :wink: :wink:

Po rozpakowaniu obraz płyty nagrywamy znanym programem (ImgBurn, Alcohol, Nero) na dobrej jakości płycie dvd (Verbatim, Sony)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
A mógłby mi ktoś podpowiedzieć co mam nagrać jeżeli sciągnąłem to z torrentów i tam są spakowane obrazy z płyty od part1 do part7 i w każdym obraz ma taką samą wielkość. To co mam wybrać? :roll:
"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
No jeżeli wypakuje powiedzmy te part1 to jest , tylko że jak wypakuje part2 to też jest jeden obraz. I który tu wybrać ? :lol:
"Albo GRUBO albo WCALE"
Opublikowano
No ktoś to źle spakował kolego i tyle.Musisz mieć jeden obraz a nie kilka ew. zrobić z tych kilku jeden obraz :cool2:
Opublikowano

Może ktoś spakował to dwa razy. Jak po pierwszym rozpakowaniu ponownie są pliki z oznaczeniami part.xxx to musisz rozpakować jeszcze raz.

Jak ściągasz ode mnie z chomika to w wersji SL brakuje jedynie plików z językami. Pozostał tylko ENG.

Pozdrawiam,

Mateusz

Najnowsze Mapy do Nawigacji 2014

http://chomikuj.pl/MapyNaviBMW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mati sorry że tak męczę, ale co obsługują te brakujące pliki językowe? Nazwy POI są w rożnych językach? Bo nie kojarzę aby po wejściu w NAVI był wybór wersji językowej.