Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to ma wspólnego że różnica to 2mm i dorobienie pierścienia jest dość trudne,założyć to sie da i koła od betoniarki tylko czy da sie na tym jeżdzić?
Opublikowano
Felgi wejdą, ale będą "płycej" obsadzone, czyli napewno nie będą obcierały o zawieszenie, jednak może być problem z tym, czy nie będą obcierały o błotniki :wink: Dodatkowo może być też problem, czy nie będą potrzebne pierścienie centrujące.

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
Mialem zalozone 7cala ET25 i nic nie tarlo bylo ok. Auto stalo w miare szeroko :D Przy ET 20 bedzie stalo szerzej, ale mysle ze nic nie powinno trzec... lecz 100% pewnosci nie daje :oops: najlepiej przymierzyc...
Opublikowano

a czy cos takiego wejdzie do sedana

8Jx17H2 ET 13 (przód) 215/40R17

9,5Jx17H2 ET 17 (tył) 245/40R17

Niby widziałem zdjęcia(ciezko ocenić) że było to w e36 ale musiały chyba wystawać poza błotnik bo et jest za małe a z kolei aby nie tarło to musiała buńka chyba bardzo wysoko stać i miec super twardą zawieche, tak mi sie wydaje

:?: :?: :?: :?:

Opublikowano
a czy cos takiego wejdzie do sedana

8Jx17H2 ET 13 (przód) 215/40R17

9,5Jx17H2 ET 17 (tył) 245/40R17

Niby widziałem zdjęcia(ciezko ocenić) że było to w e36 ale musiały chyba wystawać poza błotnik bo et jest za małe a z kolei aby nie tarło to musiała buńka chyba bardzo wysoko stać i miec super twardą zawieche, tak mi sie wydaje

:?: :?: :?: :?:

Witam , nie ma szans ! bez poszerzania nadkol sie nie obejdzie :mad2: