Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku sezonu po połączeniu się BMW i Sauber i wypuszczeniu na trasy nowego bolidu, czekałem tylko jakie sukcesy będzie nam sprawiać ta stajnia F1, tym bardziej że jeździ w niej Kubica. A tu po dwuch wyścigach zaledwie 2 punkciki Villeneueva :cry: . Szczerze przyznam, że oczekiwałem czegoś więcej. A poza za tym silniki BMW nie wytrzymują takich warunków, to aż mi się tylko płakać chce jak Heidfeldowi silnik się zapalił gdy był na piątym miejscu 6 okrążeń przed końcem. :cry: . Tydzień wcześniej zapalił się Villemu. Choć pocieszające jest to, że innym silniki też zawodzą np. Ferrari czy Williamsowi.

Ale jestem pewny, że jeszcze pokażą co potrafią i że dadzą szansę naszemu Robertowi Kubicy, bo jego koledzy za dobrze nie wypadają i że to właśnie on wywalczy pare punktów dla BMW-Sauber, a BMW będzie w pierwszej trójce konstruktorów.

Trzymam za nich kciuki i będę im dopingował.

E39 TOURING - i nic mi więcej nie potrzeba (narazie :-)