Skocz do zawartości

Swamp z 1.6 na 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam tak jak w temacie. od jakiegos czasu szukalem silnika na zamiane szukalaem 2.5 ale dzis udalo mi sie znalesc bmw 320 w dobrym stanie technicznym:))) udalo mi sie kupic cale BMW za jedyne 320euro:)) i moje pytanie jest takie czy oplaca sie zmienic silnik z 1.6 na 2.0? i czy duzo z tym roboty?? czy bede musial dokupić jakies dodatkowe czesci czy wystarczy przelozyc z jednego do drugiego?? z gory dziekuje za odpowiedzi:)) licze na wasza pomoc:)))
Opublikowano

to że w ogóle o to pytasz oznacza, że nie masz zielonego pojęcia na ten temat i nie powinieneś sam się za to zabierać :)

Do zmiany masz silnik (wow) i wiązkę. Jeżeli ta 320 jest w takim dobrym stanie to może zarejestruj ją, a starocia pozbądź się.

Opublikowano
Sam tego robic nie bede:)) choc chcialbym:)) nie chce zmieniac auta bo na swoim mam nowy lakier i dodalem komputer i roze bajery:p a poza tym ta druga jest cala w rdzy:(( ale silnik zawieszenie i inne mechaniczne sa bez zarzutu:))