Skocz do zawartości

Navi 2014-1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od paru dni jest już dostępna wersja 2014-1 map nawigacji - modele: Business, Professional, Premium.
Opublikowano
Mam już :)
Ja też :D

hehe, jak małe dzieci, kto pierwszy ;-)

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

Opublikowano
Hehe, a ja chcialbym miec :D
Opublikowano
Jakies informacje odnośnie daty wydania wersji Professional CCC ?
Opublikowano
  • Autor
Mam już :)
Ja też :D

hehe, jak małe dzieci, kto pierwszy ;-)

Niee... Kruku był pierwszy ale się nie pochwalił, a ja drugi... a Ty Andrzeju trzeci (jak widać z kolejki postów)

Tradycyjnie pozdrawiam

Opublikowano
Już są dostępne mapy professional i high 2014 na torrentach.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Rzeczywiście coś jest. Jednak w tym roku coś pokombinowali że są 2 DVD. Narazie targam DVD1.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano

Wystarczy pobrać i instalować czy trzeba jakieś kody?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Sciągnałem, nagrałem BMW Road Map Europe HIGH 2014 DVD1 i niestety nie ma na nim pokrycia Polski.

Pokrycie:

DVD1: AD, AT, BE, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, GB, GI, IE, IT, LI, LU, MC, NL, PT, SI, SM, VA

DVD2: AD, AT, BE, BY, CH, CZ, DE, DK, EE, ES, FI, FR, GB, GI, GR, HR, HU, IE, IT, LI, LT, LU, LV, MC , NL, NO, PL, PT, RU, SE, SI, SK, SM, UA, VA

Na necie jest chyba tylko torrent niekompletny, nie da się DVD2 rozpakowac, ale znalazłem okładkę od pudełka. Polska na bank jest na DVD2

http://www.bmwclub.ru/vb/attachment.php?attachmentid=598421&d=1382800034

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.

Opublikowano
Ma ktoś może linki do BMW Road Map Business 2014 w wersji DVD (chodzi mi o płytę z mapą Polski)
Opublikowano

Komuś działa płyta 2 z mapami polski High na 2014r ?

Jeśłi tak to można prosić o link do pobrania aktualizacji mapy.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Niestety. Nigdzie jeszcze DVD2 z Polska nie ma.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Przynajmniej niemcy czechy i polska na jednej plycie bo z 2013 roku to trzeba bylo przerzucac plyty 2 i 3.

🙃🙃

Opublikowano
No to czekamy, aż będzie gdzieś dostępna wersja na 2014r :)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

BMW Road Map Europe HIGH 2014 z działającym DVD 2:)

http://thepiratebay.sx/torrent/9117838/BMW_Road_Map_Europe_HIGH_2014__FIXED_

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jak to jest ze na 2013 az 3 plyty potrzebowali zeby wcisnac wszystkie panstwa (choc wiadomo ze powtarzaja sie na roznych plytach te same panstwa) a na 2014 tylko 2 z tego na dvd2 sa chyba wszystkie co z dvd 1 i jeszcze dodatkowo iles tam wiecej :shock:

🙃🙃

Opublikowano
Już jest do pobrania naprawiona mapa HIGH 2014 na torrentach.
Opublikowano
Właśnie zasysam :lol: Jutro będę testował :norty:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Jak to jest ze na 2013 az 3 plyty potrzebowali zeby wcisnac wszystkie panstwa (choc wiadomo ze powtarzaja sie na roznych plytach te same panstwa) a na 2014 tylko 2 z tego na dvd2 sa chyba wszystkie co z dvd 1 i jeszcze dodatkowo iles tam wiecej :shock:

Ty mówisz o zupełnie innych mapach. 2013 HIGH w zeszłym roku cała europa była na jednej dwuwarstwowej DVD. Teraz 2014 podzielili na dwa DVD, bo na jednym by się nie zmiesciło.

Właśnie zasysam :lol: Jutro będę testował :norty:

Ja już zassałem, POISONem dodałem radarki. Wyawaliłem wszystkie języki oprócz EN i kończe nagrywać. O 19.00 testy:)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A to nie dla mnie bo ja musze miec prof i to na CCC. Soryale nie znam sie zbytnio na tych wszystkich wersjach :roll:

🙃🙃

Opublikowano
Mógłby ktoś podzielić się wersją HIGH 2014 mieszczącą się na jednowarstwowej płycie DVD?
Opublikowano

Ma ktoś wersję Road Map Business 2014 na DVD ?

ps: Chodzi mi o płytę z Polską.