Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co szanowni koledzy mysla o tym BMW

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=92338029 Jak na trzeci samochod w domu to ma bardzo duzy przebieg jakos niewidze trzeciego samochodu w domu robiacego kolo 80 km dziennie, no chyba ze uzywa go przedstawiciel handlowy. A moze jednak sie myle ? Zbite ma oko ale tak to jest chyba ok - przynajmniej na zdjeciu :D Bardzo prosze o opinie

Opublikowano

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=92338029 Jak na trzeci samochod w domu to ma bardzo duzy przebieg jakos niewidze trzeciego samochodu w domu robiacego kolo 80 km dziennie, no chyba ze uzywa go przedstawiciel handlowy.

Dziwnie duży przebieg :?: Powiedziałbym raczej, normalny. Niektórzy mają do pracy godzinę jazdy, albo dłużej.

Ja bym się cieszył z takiego wyniku średniego (80 km dziennie). Przynajmniej wiadomo, że silnik dość często rozgrzewał się do normalnej temperatury.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

No właśnie przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo, że licznik został cofnięty (o dużo km).

Bo u nas samochody mają tylko na licznikach od 100-200tys. km. hehe zwłaszcza w komisach. Jeździmy w miarę nowymi samochodami chyba nie jest tak źle :duh:

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
witam calkiem fajna furka i powiem ze 180 tys.km no jest troszke zwazajac na 99" ja mam 98 i 110tys no ale to bmw wiec wystarczy wiazd na kanal i kuknac tu i tam a jesli zawias good silnik nie tucze sie to wystarczy lancuszek wymienic i wszystko gra ...hyba ze to jakis "ZONG" :cool2: :roll2:
Opublikowano
Ja bym brał. Po wnętrzu widać że auto zadbanie, skóra i kierownica nie są wytarte itd. Tylko silnik jest dość mały, ale jeżeli jesteś spokojnym kierowcą to chyba powinien wystarczyć.
Opublikowano
Do Compacta to calkiem niezly silnik. Samochod wyglada OK - jezeli szukalbym Compacta, to na pewno pojechalbym go obejrzec. A czy warto go kupic - zrob przeglad w najblizszym ASO, bedziesz wiedzial.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Bardzo ładny ten compact ale nie za tani i ten przebieg...
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=92338029 Jak na trzeci samochod w domu to ma bardzo duzy przebieg jakos niewidze trzeciego samochodu w domu robiacego kolo 80 km dziennie, no chyba ze uzywa go przedstawiciel handlowy. A moze jednak sie myle ? Zbite ma oko ale tak to jest chyba ok - przynajmniej na zdjeciu :D Bardzo prosze o opinie

ja robię 70 -80 km dziennie bo dojeżdżam do pracy wiec czasem tak wyjdzie ze duzo sie nastuka

Opublikowano
Co myslicie o tej E36?

patrz na daty - niezły reflex :norty:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

elo mam pytanko odnosnie mojej e 34 88' CHLODZENIE!!!!:p

oTOZZ MAM nowa wiskoze szczelna chlodnice termostat ok pompa wody ok ale warjuje mi czujnik temp[eratury ubywa mi woda w chlodnicy (ale nie na postoju!) tylko w casie jazdy cisnienie pooduje ze ta woda gdzies znika :mad2: czekam na odpowiedz bo mnie to juz wku...:Pmoze to byc uszczelka pod glowica a jesli to nie to to juz nie wiem POzdro