Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

ja tu pierwszy raz,mam na imie Rafał i stałem się szczęśliwym posiadaczem x3 f25 35i

w chwili obecnej mam koła 19 cali - chciałem na zimę zaopatrzyć się w felgi 17 cali oczywiście felgi bmw

czy będą pasować?

piszę bo nigdzie nie znalazłem a na stronie niemieckiej która jest podana w linku przy żadnej feldze nie ma wymienionego F25 35i - nie wiem czy o kwestia np. większych zacisków?

pomoże ktoś

dzięki

Opublikowano

Wydaje mi się że przy Twoim silniku zaczyna sie sprawa od 18-tek..

Przejrzyj katalogi F25 - pamiętam że w danych było zapisane że modele 35i i 35d mają większe tarcze od reszty.

Dla przykładu konfigurator kół poniżej i nie wspominają o najmocniejszych wersjach silnikowych F25...

Na 18kach będzie i tak Ci wygodniej niż na 19kach :D

http://www.leebmann24.de/bmw-winterkomplettrader-v-speiche-304-17-zoll-silber-x3-f25.html

PS> Fajny motor :cool2:

Opublikowano
tak, 35i ma 18'' uklad hamulcowy z przodu i chyba 17'' z tyłu, 28i/20i/20d mają 17'' ukł. hamulcowy z prdzodu i z tyłu
Opublikowano
Witam

ja tu pierwszy raz,mam na imie Rafał i stałem się szczęśliwym posiadaczem x3 f25 35i

O, to juz przynajmniej drugi 35i na forum! Witamy!

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]