Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dalszy ciag problemow z moim autem po zalanym bagazniku przez panorama dach.

Otoz zakupilem nowe moduly od haku i teraz po podpieciu dziala elektryka sa swiatla ale hak sie nie chowa. Po podpieciu pod kompa pokazuje zla pozycje haku ( jest on rozlozony normalnie) probowalismy tez zlozyc go na "ostro"(bez moulu kabelki od silnika do siebie ) ale nic sie nie dzieje. Czy ktos wie gdzie moze byc problem? Czy warto robierac ten hak czy service? i gdzie lepiej w bmw czy wetfalia?

p.s dioda na przycisku od skladania miga bardzo szybko na czerwono i na idrive pokazuje blad o mechanizmie skladania.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Mam to samo , jak myślisz można, czy da się odłączyć hak tak żeby kontrolka w aucie na desce się nie świeciła?
Opublikowano

hej,

można oczywiście ale info bedzie pokazywało sie na 2 sek. po zapaleniu zaplonu a potem znika.

pod kołem zapasownym masz dwa moduły od haka, jeden od swiateł drugi od napedu, jesli odłaczysz ten od napedu a ten od swiatel zostanie (musi byc sprawny) powinno hulac.

jak chcesz podam ci który jest od czego aledopiero w pon bo jestem na urlopie

Opublikowano
Super jak będziesz dał rade to mi podaj, bo mnie już trafia jak widzę na desce ten czerwony hak ,dzięki pozdrawiam czekam