Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ze względu na poprzedni trefny model prosiłbym o rozkodowanie drugiego numeru VIN: WBAAM11090JM83184

Link do ogłoszenia:

http://otomoto.pl/bmw-320-i-reka-serwis-bmw-gaz-sekwencj-C29889667.html

Trochę od siebie,

po rozmowie ze sprzedawcą poinformował mnie iż nie ma możliwości wpisania do faktury takich informacji jak: stan licznika, bezwypadkowość, oryginalny lakier

ze względu na to iż on nie może tego zapewnić bo brał samochód od niemca i nie jest w stanie potwierdzić jego słów.

Posiada książeczkę serwisową (na zdjęciu w ogłoszeniu jest pokazana) tylko czy prawdziwa :?

Jak sądzicie czy powinienem rozważyć zakup tego modelu czy raczej wybić to sobie z głowy?

Pozdrawiam,

Kamil

Opublikowano
szukasz w automacie tylko? Na pewno był malowany, widać to doskonale po tych zdjęciach z boku auta, że drzwi maja inny kolor.

Daj VIN

Nie, szukam w automacie jak i manualu. Chodzi o prawe drzwi? (faktycznie jest jakiś inny odcień ale może to spowodowane padaniem światła?) VIN w tytule i opisie ale podam jeszcze raz: WBAAM11090JM83184

Opublikowano
Najłatwiej umyć ręce a w razie czego wszystkiego się wyprzeć.. Z własnego doświadczenia wiem, że samochody od handlarzy lepiej omijać szerokim łukiem ale to moja subiektywna opinia. Lepiej poszukaj czegoś od osoby prywatnej lub z forum. Cena też bardzo niska.
Opublikowano
Najłatwiej umyć ręce a w razie czego wszystkiego się wyprzeć.. Z własnego doświadczenia wiem, że samochody od handlarzy lepiej omijać szerokim łukiem ale to moja subiektywna opinia. Lepiej poszukaj czegoś od osoby prywatnej lub z forum. Cena też bardzo niska.

Widzę że póki co ciężko trafić na uczciwego handlarza, wszyscy kombinują :( Gdyby wymienili co było robione i faktyczny stan pojazdu to można by się zastanawiać, a tak byle nabić kogoś w butelkę.

Opublikowano
Cena jest prawie zawsze odpowiednia do stanu samochodu, zwłaszcza w przypadku tych niskich. Więc nie spodziewałbym się cudów po BMW za 11k z komisu. Moim zdaniem w takiej cenie można poszukać zadbanej e36, chociaż nawet one chodzą po 15-16k.
Opublikowano
Z własnego doświadczenia wiem, że samochody od handlarzy lepiej omijać szerokim łukiem ale to moja subiektywna opinia. Lepiej poszukaj czegoś od osoby prywatnej

Nie do końca się z tym zgodzę ! Sam jestem "handlarzem" i zapraszam do siebie ,zobaczysz jakie można auto kupić w komisie!

Osobiście zdarza mi się kupować od osób prywatnych i naprawdę ciężko kupić coś sensownego a sprzedawcy ściemniają lepiej niż niektórzy komisanci.

Akurat mam 318iA z 2001r. bezwypadkowe,krajowe i z prawdziwym przebiegiem ale nie za 10 tys PLN.