Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Trochę dziwna sprawa koleś sprowadza auta z Niemiec i każde auto ma tą Dekre plus książke serwisową i przeważnie przebiegi w książce są np: w jednym aucie do 2010roku/2008 wszystko potwierdzone i z ciekawości patrzę ma taką beemke

http://allegro.pl/bmw-320d-150km-z-niemiec-bi-xenon-alu-pdc-serwis-i3584620445.html

z wyglądu piękna przebieg 180tys co lepsze do któregoś tam 2007,2008roku potwierdzony w ksiażce co o tym myśleć? paru moich znajomych bylo u niego i wizualnie auta sprowadza nawet bez ryski i w środku nie plakowane itp a jak z salonu w środku i mówią koleś raczej szwindlu nie robi bo jak się tym zajmuje i wie co sprowadza to nie będzie sobie reputacji psuł.Co innego jak ktoś pojedzie do Niemiec zarobi taki łepek przywiezie auto jedno skoryguje licznik to tak co o tym myśleć? jest tu jakiś szwindel?

vin:

WBAVB71070VA36703

Edytowane przez Damii92
Opublikowano (edytowane)

Dodaj VIN do tematu:

WBAVB71070VA36703

Kiepska ta dokumentacja przebiegu:

Prawie pięć lat temu miała 140tys a wcześniej jeździła 23/24tys rocznie :duh:

Edytowane przez Bronx_l
Opublikowano

Regulamin wymaga by podać VIN i umieścić go w tytule wątku - więc tak zrób

VIN Ci już podałem

Opublikowano
widziałem tego bolida jak jechałem do pracy :D wyglądał ładnie ale nie miałem czasu sie zatrzymać i oglądać z bliska dokładnie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
z tym bogatym wyposażeniem to przesadził.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Lakiernik po robocie założył boczne kierunki na odwrót... :)

Faktycznie na przednich błotnikach są do góry nogami :)

Opublikowano
Ja kupiłem od niego moją e46 320d jak był opisany w ogłoszeniu taki był ,ja bym go polecił facet nie ściemnia,bynajmniej w moim przypadku.
Opublikowano
Ogólnie to omawiane 2.0d w tych pieniądzach musiało by być w bardzo dobrym stanie, na kierunki też zwróciłem uwagę ;) ............ no ale to taka pierdołka :) .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to też Ci się lakiernik pomylił.

trójkąt do dołu.

stronami masz zamienione.

ma być tak:

http://s17.postimg.org/63es0gnxn/Screen_Hunter_19_Oct_01_13_57.jpg

nie tak jak w tej z ogłoszenia:

http://s23.postimg.org/f2y8n5krr/Screen_Hunter_20_Oct_01_13_58.jpg

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Ale sprzedawca w opisie stwierdza, że lakier jest oryginalny. Może mu chodzi, o to że taki ciekawy i niespotykany :)
Opublikowano
ja to auto widzę co dzień jak jadę do pracy i wracam, nie miałem okazji oglądaćz bliska. Jeśli kogoś interesuje to zajadę tam i obejrzę z bliska, ale prosze o konkrety bo też mam czas ograniczony