Skocz do zawartości

Plastikowy prostokat pod skrzynia biegow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wymienialem w moim 523i wczoraj oslony podsilnikowa I pod skrzynie przed zima, oczywiscie orginalne, I mnie cos zaintrygowalo, a mianowicie pod odlona skrzyni za ta klapka do spuszczania oleju w oslonie byl prostokatny otwor niewielni jakies 8cm na 4cm I jak oslone przylozylem to tam jest taki prostokat pod skrzynia, I tu moje pytanie. Co to za prostakat I jaka funkcje pelni? I czy nie powinna byc jakas klapka ktora go zakrywa? Bo tam jest tak jakby uprofilowane pod klapke ale na allegro nikt przy oslonach co sprzedaja takiej klapki nie ma.

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Moja Bunia

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=156&t=322746

Czym byś wilka nie karmił, zawsze na las spogląda.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest to uchwyt serwisowy znajdujący się pod silnikiem (uchwyt do podnoszenia)
Opublikowano
Na marginesie dodam ze bardzo wygodny przy operacjach, naprawach przedniej osi. Klinujesz tylnie kolo a pod ten prostokat podstawiasz zabe, podnosnik i w gore. Caly przod masz w powietrzu :cool2:
W tej szarej codzienności zdarzają się rzeczy, chwile i miejsca, dla których życie nabiera koloru.........zdecydowanie pasja jest motywem przewodnim tej historii.