Skocz do zawartości

e39 523i komunikat spalonego światła, a wszystko działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kiedyś miałem lampy depo i gdy miałem wyłączone Xeony świecił mi się błąd żarówek po zapaleniu świateł błąd znikał. Teraz od jakiegoś czasu mam oryginalne światłą Xeon z e39 i wyskakuje mi błąd spalonej jednej żarówki gdy włączę Xeony błąd znika. Co to może być?
Opublikowano
Też to mam.Traktuję jako przypominajkę o światłachKwestia ustawień modułu świateł.Nie zagłębialem się w temat.Stawiam,że NCSem to ogarnie.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
Opublikowano
I teraz znalazłem,ża jak zaadoptujesz xenony to regulacja manualna wysokości nie będzie działać.Przeczytane-nie sprawdzane.
Zakup BMW zarejstrowanego w RP to brak wyobrazni,lenistwo lub bezgraniczna naiwność.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak oryginalnie miałeś zwykłe żarówki, a wsadziłeś ksenon, to naturalnym jest wyrzucenie błędu bez włączonych świateł.

Po włączeniu błąd ma zniknąć.

Jak przekodujesz LCM na xenon, to (przynajmniej u mnie) światła opadają na sam dół i nie można ich podnieść.

Lampy mam ori polift, tak samo jak przetwornice.