Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szukaj raczej w dziale diagnoza kodowanie, do tego jest tam odpowiedni temat gdzie ogłaszają się ludzie którzy pomogą jak i tacy którzy coś potrzebuja.
szukam
Opublikowano
Jeśli tylko wiesz co i w jakim module zmienić (nie chce mi się szukać) to zapraszam. U siebie zrobiłem DRL, awaryjne stroboskop i mruganie kierunków przy zamykaniu/otwieraniu, Jestem z Krakowa, mam kabel i sprawnego NCSa.
Opublikowano
Jeśli tylko wiesz co i w jakim module zmienić (nie chce mi się szukać) to zapraszam. U siebie zrobiłem DRL, awaryjne stroboskop i mruganie kierunków przy zamykaniu/otwieraniu, Jestem z Krakowa, mam kabel i sprawnego NCSa.

No niestety nie wiem jestem zielony całkiem.

Opublikowano
poszukaj co i gdzie trzeba zmienić to zmienimy. Chyba, że ktoś pamięta albo wie gdzie szybko znaleźć to się z nami podzieli, bo z tego co widzę po krótkim szukaniu to ciężko to tematy tego typu były, ale bez rozwiązań... Ale trzeba może mocniej poszukać.