Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam stalem sie szczesliwym posiadaczem bmw e39 520i 2001r 2,2benzynka to moja 1 bmw i dopiero sie ucze tego auta ale jednej zeczy nie rozumiem.chodzi o ogrzewanie mam ustawione na 16st. i wszystko jest ok z kratek wieje chlodne ale w okolicach schowka pasażera na lewej sciance jest jakis wylot byc moze ze to ogrzewanie nog i z tam wylatuje gorace powietrze nawet jak wlacze klime, nie wiem o co chodzi moze sie cos zacielo. wiem ze przy dluzszej jezdzie w aucie robi sie nieprzyjemnie cieplo.POMOCY!
Opublikowano
A z kratek po lewej stronie tez wieje cieplym? Jesli tak to najprawdopodoniej jest wina zacietego elektrozaworu.. Poszukaj o tym postow. Dosyc czesta sprawa.
O Tempora! O Mores!
Opublikowano
a podpowie ktos gdzie one sie znajduja i czy sam dam rade przeczyscic te elektrozawory bo szukalem na ten temat i widzialem zdjecia, tylko nie wiem za bardzo w ktorym miejscu one sa zeby sie do nich dostac.