Skocz do zawartości

M50b20 tajemnicza nigdzie niepodłaczona wtyczka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jak w temacie m50b20 koło alternatora w zasadzie wiązka która do niego idzie są 3 kable główny prądowy jeden cienki prawdopodobnie kontrolka a 3 zakończony jest wtyczka na 3 piny i nie jest nigdzie podłączony i tu moje pytanie czy to powinno gdzieś być podłączone czy to po prostu instalacja przygotowana pod wyposażenie którego nie ma a być mogło.I tu pytanie jeśli to wyposażenie co tam mogło się znajdować.Ponieważ moja wersja jest najuboższą wersją mam masę wtyczek które są i jestem ciekaw w co mógłbym doposażyć moją 5-tkę.Nie wiem czy był taki temat na forum ale chętnie bym się dowiedział jakie wyposażenie gdzie i jak było montowane w e34.Ponieważ to wiem na pewno mam wtyczkę od pompy ogrzewania jakieś wtyczki na masce lub wychodzi mi jakaś wtyczka z wiazki absu zaraz przy pompie nie wspominając już o wtyczkach pod kanapą.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ta 3 pinowa wtyczka to pewnie od czujnika poziomu oleju.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano
Poziomu czy ciśnienia? Ciśnienia mam podpięte wiec jeśli poziomu to pewnie jakiś dodatek którego nie mam.W którym miejscu powinien się ten czujnik znajdować?
Opublikowano
No mam taki dekielek i zastanawiałem się od czego on jest teraz już wiem.Gdzie od tego czujnika szukać wtyczki w którym miejscu silnika wychodzi?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ty masz dekielek a zamiast dekielka montuje się czujnik poziomu oleju.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.