Skocz do zawartości

Pali 18 L . POMOCY !! BMW 320 E90 LCI 2.0 D 163 KM .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem samochód w Niemczech przyjechałem do Polski 1200 km wszystko ok (spalanie 6 L) . Na 2 dzień wsiadam jadę a samochód pali około 18 l !! Tak wskazuje komputer , skasowałem licznik przejechałem na prostej drodze 30 km znów 18 ! Jazda bardo delikatna , nie wiem co sie dzieje dynamika i praca silnika wydaje się ok .... Samochód ma przejechane 120 tys udokumentowane , rocznik 07.2010 . Co moglo sie stac ?
Opublikowano
Wstyd się przyznać ale właśnie tak jest :) Szukam jak to zmienić mam Navi Profesional ,pewnie gdzies w iDrive?
Opublikowano
dokładnie, menu einstellungen,Einheiten i tam już znajdziesz :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: można tam sobie zmienić km na mile,stopnie Celsjusza na F itd. mogę zrobić filmik jakbys nie dal rady i go wrzuce :cool2:
icon4.png
Opublikowano

Bardzo proszę filmik :cool2: :cool2: :cool2:

icon4.png
Opublikowano
Dzięki wielkie . Tak się zakręciłem ze nie kapłem się o zmianie KM/L . Teraz zmieniłem na L/KM i je super . Dzieki za filmik pozdro :)
Opublikowano
Dzięki wielkie . Tak się zakręciłem ze nie kapłem się o zmianie KM/L . Teraz zmieniłem na L/KM i je super . Dzieki za filmik pozdro :)

Spoko :D :D :D

icon4.png