Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam . mam taki problem ze gdy przejade sie kawalek moja e36 320i i gdy stane to po chwili cieknie olej , nie cieknie tragicznie ale widze plamki. wiecie skad moze cieknac?
Opublikowano
ciężko tak stwierdzić może z każdego łączenia cieknąc podnieś maskę popatrz wejdz pod samochód najlepiej na knale i będzie widać
Opublikowano
No raczej z silnika :mrgreen: To napewno olej silnikowy? Musisz to sam sprawdzić. Umyć silnik najlepiej bo masz duży wyciek jak już krople zostawia. POkrywa zaworów, głowica, może z łączenia skrzyni i silnika się leje. Sprawdzaj od góry i dołu bo na odległość nikt tego nie stwierdzi
Opublikowano
kolego z kazdego simmeringa moze lac, z kazdej uszczczelki, z kazdego korka itd... Musisz sam to zobaczyc
Opublikowano
lepiej pozostaw to do zrobienia mechanikowi powiedź z jakiego miasta jesteś to ktoś poleci ci jakiś warsztat, jeśli z okolic radomia jesteś to możesz wpaść do mnie pomogę ci z tą naprawą :D