Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem w trasie i podczas jazdy padlo mi wspomaganie czy mozna z tym dalej jechac (400km) czy moze sie cos uszkodzić?

nie ma żadnych innych objawów.

dzięki!

Okazuje sie ze zerwal sie pasek od pompy. Czy moge dalej z tym jechac?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

MI tez ost sie zerwal tuz przed zkretem jakby 2 s pozniej juz bym sie bawil w piekle :mrgreen:

Kup gdzies i zaloz to kilkanascie zloty kosztuje :cool2:

• Członkowie klubu
Opublikowano
dawaj na rajstopy żony/dziewczyny :cool2:
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano
Tylko kup dobry pasek. Mi się nawet w ASO pomylili - rozmiar dobry, ale musi być elastyczny z uwagi na brak napinacza. Nie elastycznego nie ma szans, że założysz. Przy próbie może Ci pęknąć koło pasowe na pompie które jest plastikowe :shock:
Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi, pomoc nieoceniona - myślałem ze jeszcze woda jest na tym kole i wtedy juz by nie było tak różowo :-)

Czyli mowicie ze można to jakoś samemu naciągnąć? Jestem w Krakowie u znajomych wiec do żadnego kanału/narzędzi nie mam dostępu :) muszę popatrzeć czy jest tam jakos miejsce żeby rękę wcisnac !

Dzięki!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
BIerzesz jakis darag cisniesz pasek do gory a kumpel go prubuje opdalic (musi tylko zakrecic) to taki szybki domowy sposob :cool2:
Opublikowano

Dzieki!

A macie jakis sklep online badz w lodzi w ktorym mozna dostac ten pasek? (na czescidobmw.pl nie ma)

Z tego co udalo mi sie dowiedziec sa dwa rodzaje (a wlasciwie dlugosci) z oznaczeniami:

4PK830 oraz 4PK810

Ktory wziac? Na real eom jest oznaczenie 4PK810, ale mechanik odradzil mi to bo mowi ze zbyt sztywny i zeby wziac 4PK810. Co myslicie?

Jesli chodzi o firme to koledzy polecaja dayco?

Dzieki!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

.to kraków czy łódź?

pierwszą osłone ściągasz w sekunde (3 śrubki na torx) i możesz wejść cały między przedni pas a silnik - tyle miejsca ;)

Opublikowano

Teraz jestem w krk, ale jutro wracam do ldz. Dzisiaj nie udało się naprawić bo nie byłem pewny tego paska.

I nadal nie wiem. Pewnie jak kupnie to sam zrobię - faktycznie sporo tam miejsca :-)

Dzięki!

• Partnerzy klubu
Opublikowano

A macie jakis sklep online badz w lodzi w ktorym mozna dostac ten pasek? (na czescidobmw.pl nie ma)

Witam,

mamy dostępną każdą część do BMW, łącznie z częściami Oryginalnymi BMW. Katalog do samodzielnego doboru części przez Klienta na czescidobmw.pl jest ograniczony do najłatwiejszych w wyszukiwaniu i najpopularniejszych części, aby był przejrzysty i niekłopotliwy dla każdego użytkownika, jednak nie wyczerpuje on naszej oferty. Każdą inną część chętnie poszukamy dla Ciebie - napisz lub zadzwoń do nas http://czescidobmw.pl/strony/kontakt.html. W godzinach naszej pracy (od 9 do 19) odpowiadamy na bieżąco na każdego e-maila, zapytanie na GG i telefon,

pozdrawiam

.