Skocz do zawartości

Dobra nuta na dlugie trasy ;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie... :) Szkoda tylko, że w klasycznych radiach samochodowych nie można odbierać zagranicznych stacji radiowych. Jeśli słuchasz takiej muzyki, to Planet Rock by Ci się spodobało :)

dzieki za info - na pewno niebawem sprawdzę ;) - niebawem bo to w trasie najlepiej słuchać tego, bo jak po mieście się bujam to jednak prawie zawsze bez muzyki żeby się skupić na tym co w okół mnie się dzieje :mrgreen:

btw. brakuje mi jednak też starych kaseciaków;) było parę dobrych albumów na tych taśmach teraz ciężko dostępnych...

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
To podaj jedna, bedzie latwiej znalezc :)

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Wg. mnie najbardziej odpowiedni na dłuższe trasy jest jazz i coś z lżejszej klasyki (Vivaldi, Debussy, Gershwin). Pink Floyd, Led Zeppelin, the Doors - jak najbardziej, z ostrzejszym graniem to bym uważał. Jeżeli jedziemy kilka(naście) godzin to mocniejsze brzmienie po kilku godzinach dodatkowo męczy. A jak mamy się obudzić to zdecydowanie Trance. Albo postój i kawa ;)
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Francja - tam w ogóle jest muzyka w radiu? a do reszty zwątpiłem jak w maju usłyszałem Last Christmas :shock:

:

Fakt, Francja jest specyficzna pod wzgledem muzyki - promuja przede wszystkim swoja. Ale mozna tez posluchac niezlej muzy na trasie - np. rockowa OÜI FM (Paryz i Île-de-France - 102,3 MHz ), Le Mouv’ (tez rock - 92,1), albo spokojniejsza ze starociami - Nostalgie 90,4 FM.

W Niemczech slucham losowo wybranych stacji, ale ciezko mi jest strawic brzmienie jezyka niemieckiego, wiec jak sie pojawia glos prezentera, to przelaczam i szukam dalej ;) W Polsce kiedys podobalo mi sie Antyradio i byla jeszcze jaka stacja nadajaca caly czas polska muze, ale nie pamietam nazwy.... :mad2:

Opublikowano
Radio WaWa chyba polskie kawałki non stop puszcza

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Opublikowano
O, wlasnie! :duh: To chyba WaWa. Dzieki!