Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Jestem nowy na forum dlatego witam wszystkich serdecznie :) Mam na imię Grześ i przymierzam się do zakupu mojego pierwszego samochodu. Wybór był prosty BMW - e46 :) Jestem z pomorza, byłem już w Katowicach gdyż sprzedawca zapewniał mnie telefonicznie ze to igła, faktycznie, stan na zdjęciach igła, mechanicznie niestety nie. Dlatego chciałbym uniknąć kolejnej podróży do Poznania i straty pieniędzy. I tu moja prośba do kogoś z Poznania, czy mógłby sprawdzić ten samochód (przepraszam za link) http://allegro.pl/bmw-e46-m-pakiet-shadowline-individual-m3-m6-skora-i3503422626.html . Jeśli zły dział to proszę przenieść i nie krzyczeć :) Z zewnątrz mi się podoba (felgi bym wymienił) lecz cena trochę mała. Jeśli byłby ktoś tak miły i sprawdził byłbym bardzo wdzięczny. Ewentualnie jeśli ktoś ma sedana z m-pakietem 2.0 diesla 150 km godnego polecenia chętnie wysłucham ofert(cena max 26000 PLN). Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc, Grześ
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Załatw VIN tego cacka, zanim wyślesz kogoś na oględziny.

Bo niby najbogatsza wersja, felgi M3 :duh: i cuda wianki, a tak naprawdę to golizna, jakich mało, felunek z chińskiego marketu, zderzaki dokładane, przód źle złożony, lakier kiepsko dobrany...

No i nie jest to 320d.

Olej takie lalki, bo będziesz jeszcze długo za wymarzonym autem po Polsce śmigał.

Opublikowano

daruj sobie wyprawy dalej jak 100km

chyba że masz propozycję zadbanego auta z forum ale taka osoba nie sprzeda w cenie niskich ofert allegrowych

tego co podałes to nawet nie warto komentować

Opublikowano
Widze szybka reakcja, mile zaskoczenie :) Tak myslalem ze od razu zostanie mi to auto odradzone. Sam przypuszczalem ze to bubel jednak nie znam sie az tak bardzo dlatego pytam :) Chcialem kupic cos szybko gdyz w sobote wyjezdzam do Finlandii, jednak teraz juz wiem ze goraca glowa i pospiech to zly doradca. Dziekuje za tak szybkie odpowiedzi :)