Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie znalazłem nic podobnego więc zapytuję:

W lato zwykle mam dmuchawe na 2 lub 3 a kierunek nawiewu na twarz. Czy to normalne, że jak samochód gaszę na nawiewie ustawionym na twarz, to jak na drugi dzien odpalam samochód to dmucha na szybę mimo, że pokretło mam na twarz? Wystarczy wtedy, że ruszę kierunek o 1 ząbek w którąś stronę i zaczyna dmuchac prawidłowo. Tak jakby się cos resetowało i za każdym razem po wciśnięciu zapłonu ustawia sie domyślnie na szybę. Wkurzające jest za każdym razem pykac o 1 ząbek i z powrotem. Dziwna sprawa nie spotkałem sie z czyms takim. Macie podobnie? A może to od czegos zalezy?

Opublikowano
O dziwo już 2 razy było ok czyli dmuchało na twarz tak jak zostawiłem. Czyżby jakis sterownik fiksował?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam manual klimę, ale jak ustawię, tak jest. Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Co prawda, nie lubię jak mi coś na twarz dmucha, ale szukałbym przyczyny, bo lubię jak wszystko jest cacy.

W sumie jak dmucha na szybę, to zawirowanie powietrza jest tak mocne, że i tak czuję powiew. Oczywiście zależy to od siły nawiewu.

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.