Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem jakis czas temu beti 518 z 92r i miałem małą krakse ;(

Musze teraz wymienić tłumik (wole od tazy cały komplet) ale nie wiem jaki? Jak ją kupiłem były klasycznie dwa, prawie takie jak w 520, ale jak dzwoniłem do hurtowni (znalazłem jedną aż we wielkopolsce) to powiedzieli ze powinien byc tylko jeden i katalizator. Sprawdziłbym w katalogu, ale nie bardzo mam ostatnio czas.

Ludzie ratujcie, od ponad miesiąca moje auto stoi i czeka na odpowiedni tłumik.

Mechanik twierdzi że od 520 sedana z tego samego roku berdzie dobry (no może po korekcie)

Poratujcie :modlitwa:

Opublikowano

Do 525 12V mam tylko z POLMOSTROW czyli PŁÓCIENNIK: P03.126 zestaw tył + środek 315zł , P03.77 tył 245zł. U Ciebie tłumik ostatni różni sie tylko od takiego jak u mnie średnicą rurek,a tak pozatym wszystko to samo.Ja u siebie bede wymieniał na wiosnę ostatni bo juz ciut głośny sie zrobił,miałem tez problem ze znalezieniem tłumika.Z polskich producentów to tylko FERROZ robił wtedy takie tłumiki,teraz to robi już ten tłumik także POLMOSTRÓW.

A Ty przyadkiem nie masz silnika 2.0 24V??Bo taki to FERROZ FR17,30 -155zł