Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich.

Kupiłem bmw model e90 z 2006r. Samochód ten kupiłem po wypadku, w którym uszkodziło się przednie zawieszenie.

Szukałem części w internecie. znalazłem z moich okolic zawieszenie do takiego modelu tylko że z 2010 roku, od modelu z silnikiem 3,0 lub 3,5 litra benzyna. Ja swojego mam 2,0 litra diesla (2006). Interesowałoby mnie przełożenie całej kolumny wielowachacza wraz z końcówkami drążka kierowniczego (cała gira). Wiem, że na pewno inne będą tarcze i zaciski, ale czy reszta może podejść od tego modelu z 2010 roku ??

Pozdrawiam.

Opublikowano
z tego co wiem hamulce od 3.0i lub 3.5i nie będą pasowały, większe tarcze, większe zaciski. Nie wiem czy sama zwrotnica nie jest inna, raczej nie, do sprawdzenia. Wahacze wzdłużny i poprzeczny powinny być takie same w całej gamie E90.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Trzeba tylko uważać, aby to nie było zawieszenie od wersji z napędem na 4-ry kapcie. Jeżeli przez komplet masz również na myśli spręzyny oraz amortyzatory, stabilizator, to trzeba zwrócić również uwagę czy jest to standardowe zawieszenie czy m-pakiet.