Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zostało mi trochę lakieru po lakierowaniu zderzaka i chcę teraz jeszcze pomalować listwę pod lampę przednią wraz z zaślepką na spryskiwacza. Myslicie że lapiej dać to lakiernikowi czy np sprayem samemu spróbować pomalować ten element ?
Opublikowano
A masz jakieś doświadczenie w lakierowaniu? Ogólnie to nie polecam malowania sprayem... Ale jeśli to tylko listwa pod lampę to można samemu próbować :wink:
Opublikowano
Nie mam żadnego doświadczenia. Dam do lakiernika chyba razem z resztką lakieru. Może mu się zechce ;)
Opublikowano
Tamto już zrobione. Ale patrząc na przód mojej buni z zachwytem jaka to ona ładna :) stwierdziłem że listwa pod druga lampą jakoś dziwnie odstaje. Rozebrałem to i okazalo się że zaczepy przy błotniku są lekko peknięte i przez to nie układa się jak potrzeba. Zakupiłem drugą wraz z zaslepkami bo te były klejone, jak się okazało i teraz muszę to pomalować. I zauważyłem jeszcze że brakuje mi z obu stron uszczelek między listwą a reflektorem. Ty je masz u siebie ?
Opublikowano
No własnie taki mam zamiar, ale muszę pomalować najpierw listwę żeby nie demontować lamp dwa razy. Chociaż już w tym doszedłem do perfekcji ;)