Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety odkryłem kolejną niepokojącą rzecz w mojej 318. (jak tak dalej pójdzie założę jeden temat do wszystkich jej usterek)

Dzisiaj z ciekawości chciałem sprawdzić kiedy dojdzie do odcinki. 6250 i nic 6600 i nic, przy 7 tysiącach odpuściłem bojąc się o serce mojego autka. Domyślam się, że taka sytuacja nie powinna mieć prawa bytu. Stąd pytanie co może być przyczyną takiego stanu rzeczy?

Opublikowano

Zrobiłem to z czystej ciekawości. Wątpię żeby problemem były jakieś przeróbki. Poprzedni właściciel miał 2 lewe ręce.

Od tygodnia walczę z druciarstwem a wciąż daleko mi do końca. No chyba że to na prawdę stara przeróbka. Jednak zawsze warto sprawdzić. Gdzie taki chip mógł by być podpięty?

Opublikowano

To się wgrywa a nie podpina.

Masz gaz? Jak tak to której generacji? Sprawdź na benzynie czy też jest odcięcie tak wysoko, ale rozgrzej silnik do temp roboczej bo panewke przekręcisz