Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Wczoraj zepsula mi sie stacyjka tzn od pewnego czasu obracala sie o 360° i ponowne wyjecie kluczka i wlozenie pomagalo, no a wczoraj zaciela sie na amen w pozycji do jazdy. Wyjalem ja i na wszelki wypadek wyjalem blokade kierownicy i odpalam na srubokret narazie, no ale tak dlugo nie mozna jezdzic :twisted: ta stacyjka byla wymieniana keidys bo widnieje na niej wybita data z grudnia 2007 a auto jest z wrzesnia 1995, wiec to nie jest stacyjka z e36, takze mam pytanie z jakiego modelu moze byc ta stacyjka? no i czy ktos orietowal sie o wymiane stacyjki w aso, wiem ze na pewno bedzie tam bardzo drogo no ale chcialbym miec takie porownanie cen :wink:
Opublikowano
no tak ale z taka stacyjka z konca produkcji to bedzie chyba z 99ra mysle ze taka poznijesza to moze byc mniej wyeksplatowana ;) chociaz moge sie mylic bo nigdy stacyjki jeszcze nie wymienialem