Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja to mam na dvd ...nie pamiętam jaka prędkość ale wersja NERO 8....ja nawet nic nie ustawiam ( jest domyślnie ) i nigdy nie miałem z tym problemu :wink: :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
nie wiem, być może jestem debilem, ale pobrałem 9 part-ów które składają się na mapy europy wschodniej bez fotoradarów. Łącznie zajmują 823mb i nie ma możliwości nagrać ich na zwykłej płytce. Pisaliście, europa wschodnia bez foto da się nagrać na 700mb więc bardzo proszę o pomoc jak mam to zrobić.
Opublikowano

Płyty 800mb nie miałem pod ręką, i nie mam pojęcia co to jest ten overburning;)

Ale jakoś udało mi się to nagrać na CD:) Sam nie wiem jak to zrobiłem, bo podczas nagrywania wywalało sporo errorów,

ale navi pomimo tego działa:) Teraz tylko pozostaje nauczyć sie jej obsługiwać;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Co Wy mówicie o płytach 800 MB, jak te mapy po wypakowaniu zajmują grubo ponad 800 MB (?) :)

Druga kwestia to ta funkcja informowania o fotoradarach - nie instalowałem jej u siebie, więc rozumiem, że mapy z tą funkcją są u mnie bezużyteczne ?

Czy w takim razie są gdzieś dostępne mapy bez fotoradarów, możliwe do zainstalowania na płycie CD ( < 700 MB) ?

Mam navi mk 3 bez żadnych moduyfikacji i aktualizacji z ekranem 4:3.

Opublikowano
Wszystko masz opisane w temacie jak nagrać....overburning albo płyta 800 mb i wejdzie wszystko :cool2:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,mam podobny problem jaki opisany jest przez innych forumowiczów z nagraniem cd 800MB.

Nagrałem pliki od Misztala z chomika za pomocą nero i overburnig wszystko jest nagrane ale czytnik wyrzuca płytę ,mam mk3 z navi strzałkową ,teraz pytanie czy wystarczy zmienić czytnik z cd na dvd i wypalić mapy dvd ,czy to zadziała?

Pozdro Ostry

Opublikowano
Oczywiście ze jak nagrasz na dvd na mk4 to zadziała tylko po co ładować się w koszty.Przecież pewnie źle nagrałeś na cd i dlatego nie smiga....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na stronie NAVTEQ pojawiła się nowa wersja:

Europackage - VDO Dayton non C-IQ CD-Pack v.2014/2015

Zawartość:

A total of 10 CDs v.2014 - 2015

CD 1: Belgium, Luxembourg, Netherlands

CD 2: Austria, Switzerland

CD 3: Germany

CD 4: Greece, Italy

CD 5: Denmark, Finland, Norway, Sweden

CD 6: Portugal

CD 7: Spain

CD 8: Ireland, United Kingdom

CD 9: France

CD 10: Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Romania, Slovak Republic, Slovenia.

Teraz tylko to poszukać:)

Opublikowano
Kurcze....nie znam tego jezyka ale jak dla mnie to tam nie ma śladu po tej wersji najnowszej....oprócz tytułu :wink:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to musis pitong potłumaczyć, bo do wersji 2014-2015 też nic nie znalazlem. Sa informacje o starszych wersjach, ale o najnowszej jest chyba z 7 ostatnich postów i żaden nic ciekawego nie mówi. Jak coś tam wyłuskałeś to podziel się wiadomościami.
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A znalazł ktoś gdzieś to do pobrania?? W zeszłym roku było dużo szybciej.
  • 1 rok później...
  • 4 lata później...
  • 1 miesiąc temu...