Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam i proszę o podpowiedź jak zamocować schowek pasażera. Kupiłem auto z uszkodzonym zamkiem schowka, dostałem zamek i jeden pasek (drugi był) udało mi się zamocować paski (na śrubki bo nie było oryginalnych sworzni) ale mam problem z zamocowaniem samego schowka nie wiem jak go "zaczepić" :mad2: u mnie jest tak że schowek nie ma jakiś uchwytów - nie wiem czy mają być - i metalowe mocowanie z dwoma "pręcikami" tylko że nijak nie mogę dopasować do nich schowka, wygląda tak jakby miały być tam jakieś zawiasy czy coś w tym stylu ale niestety brak czegokolwiek.
Opublikowano
Powinny takie spinki, które nakładasz na te pręciki.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
Potrzebujesz 2szt części o numerze 51161944479. Wbij sobie ten numer w google, będziesz widział jak to wygląda. Spokojnie kupisz używki albo nówki w ASO.
Opublikowano
Potrzebujesz 2szt części o numerze 51161944479. Wbij sobie ten numer w google, będziesz widział jak to wygląda. Spokojnie kupisz używki albo nówki w ASO.

Super dzięki znalazłem to w ASO ok 35 zł tylko zastanawiam się czy na końcu tego kółka nie powinno być jeszcze jakiejś blokady? Mam wrażenie że schowek może się wysuwać z tych kółek.

Opublikowano
Mają się tylko zaciskać.

Piękne dzięki koledzy właśnie zamówiłem czekam i będę montował.