Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

https://www.press.bmwgroup.com/pressclub/p/us/pressDetail.html?title=production-of-the-third-generation-x5-sports-activity-vehicle-begins-at-bmw-manufacturing-co&outputChannelId=9&id=T0144413EN_US&left_menu_item=node__2207

"Spartanburg, S.C. – August 1, 2013…Production of the third-generation BMW X5 officially began today with the manufacture of dealer vehicles designed to generate excitement and sales in their region. The first, new BMW X5 is a Mineral White M50d (six-cylinder inline diesel engine with M Performance TwinPower Turbo technology). It features Exclusive Nappa Mocha leather interior and will be exported to a dealer in Eastern Europe."

przyznac sie, kto dostanie tego M50d? :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
No ładna konfiguracja ,niezłe są fotele za dopłatą w F15 :cool2:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
no moze i piekna ale mi cos sie nie podoba ;/ bardzoej mi sie przod podoba w x6 niz w tej nowej x5 kwestia peewnie przyzwyczajenia , no nie wiem sa gusta i gusciki
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
inna liga czego? chyba brzydoty :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Kwestia gustu :wink:

Dla mnie X6 to jedne BMW serii E które chciał bym mieć.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Czyli będzie jeszcze ładniejsze :)