Skocz do zawartości

Maska od e34 szeroki grill,czy będzie pasowac...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów,moje pytanie dotyczy wymiany całego przodu tzn.Grilla,atrapy,ramki na lampy i maski na szeroki grill od BMW E34 Z 95R.Moja Bejca jest z 93r. na wąskim grillu i chciałbym sobie wymienić na szeroki od nowszej BMW czy to wszystko bedzie pasowało czy trzeba coś przerabiać.Czy moze wystarczy to wszystko przełożyć i skręcić i już???
Opublikowano

Wszystko bedzie pasować, tylko po co to robić?

Ja już bym nie kupił takiego auta, zawężasz sobie grono następnych nabywców. Ten kto się choć trochę zna będzie wiedział że Twoje auto seryjnie nie miało szerkiej nerki czyli miało dzwona. Tak zazwyczaj jest.

Opublikowano
Ja w E32 przełożyłem sobie na szeroki grill a mam silnik 3.0 R6 wiec każdy wie ze wystepuje z waskim grilem(tylko V8 i V12 maja szeroki grill), w pewnym momencie chciałem auto sprzedać(kryzys), ale kupcy którzy byli chetni na moje auto, wmawiali mi ze miałem dzwona(a nie miałem) i dlatego mam inny grill, wiec nie udało mi sie autka sprzedać(I DOBRZE), i w najbliższym czasie wymieniłem spowrotem na waski. O to moja historia, wiec niech każdy sie zastanowi przed taka przeróbka.
Opublikowano

z tego co rozmawialismy na forum wynika ze mozna bylo sobie szeroki gril zamowic za doplata - sam jezdzilem kiedys 735 z '90 z orginalnym szerokim grilem ( samochod byl bezwypadkowy i z oryginalnym lakierem ) ....

ale w e34 to chyba inna sytuacja ...

Opublikowano
tylko ze przy sprzedazy mozna klientowi dolozyc gratis stara maske z grillem...i wtedy nie podskoczy... :D a auto jest chyba "dla walsciciela" czy macie auto "pod kupca"???