Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie mam problem z 3 wolnymi wtyczkami i jedna ucieta wiazka.

1. Wtyczka biala 4 pinowa z jednym tylko zajetym pinem. Kabel czarno zielony

2.Wytyka czarna dwu pinowa kabel zielony i brazowy obydwie pozycje siedzialy w skrzynce od kompa

3 wyczka dwu pinowa z uszczelka i metalowym zapieciem kable zolto-niebieski i zielono-bialy. Zwisala w okolicy bloku silnika od strony serwa

4 Cala wiazka wychodzaca z tej zaslepki gumowej od kokpitu. Idzie tam druga groba wiazka. Cienka ma 6 kabli.

Prosze o odpowiedz od czego to jest

Opublikowano

To co siedzi w skrzynce z komputerami to najstarsi górale nie wiedzą co to jest. Nie widziałem jeszcze, żeby było to podłączone.

Ta z uszczelką nie różni się od innych wtyczek? Wygląda troche inaczej niż wtyczki BMW.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321

Opublikowano
To jest napewno wtyczka bmw, idzie chyba ta sama wiazka co lambda... a ta wiazka ucieta to jestem pewien na 80% ze kazdy ja ma. Gdyby tylko komus chcialo sie zajrzec pod mache. Nad puszka z bezpiecznikami znajduje sie gumowa zaslepka z niej wychodza przewody z kabiny z tamtad tez wychodzi ta cienka wiazka. Prosze o fatyge. Jeszcze jedna sprawa to nie dzialajacy wskaznik temperatory. Do ktorego czujnika jest podpiety?