Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Mam gaz do regulacji , bo strasznie szarpie i przerywa, chce się zorientować ile to mniej więcej kosztuje , bo slyszalem dwie wersje , jedna ze to koszta ok 350zl , a druga ze ok. 50zł , więc nie wiem komu wierzyc :) Sekwencja od 2010 roku :)
Opublikowano
Przy sekwencji sama regulacja to jakieś 80 - 120zł. Najpierw pytanie w jakim stanie masz świece zapłonowe i czy któraś cewka ci nie nawala. Może też się zdarzyć, że będziesz miał wtryski gazu do kalibracji a to nie wiem ile kosztować może bo jest ich u ciebie 6 :D
Opublikowano

Czy ktoś wie ile łącznie kosztowalby "czarny scenariusz" marbiego?:)

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Cewka ok 200złsztuka a masz ich 6.

Świeca ok 25zł sztuka też 6sztuk

regulacja ok 40-90zł zależy od regionu

Nie jest to czarny scenariusz to rzeczy które się zużywają.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chcesz czarny scenariusz...masz.

padnięte wtryski 100/sztuka, reduktor 300-700, sterownik gazu 200-500, wypalone zawory co za tym idzie remont głowicy 800>......

Podjedź do gazownika i niech sprawdzi. Za sprawdzenie nie dasz wiecej jak 50pln. A potem będziesz się dopytywał co ile i dlaczego.

PZDR>

Opublikowano

Ja przy wymianie filtrów dalem 80 razem z regulacja:)

Co do reduktora to Krisa troche ponioslo.. Za 200 masz juz dobry reduktor z zapasem cianienia.

Musisz podjechac do gaziora zeby sprawdzil czy wtryski sa ok

Na poczatek tak jak mowili: swiece, cewki :)

Z BMW jest jak z seksem.. Po co latać na ręcznym jak można dać w pi*de ^^

http://images75.fotosik.pl/883/2efac5199f97deb3med.jpg

http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=202893

Moja mała :)