Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Pare tygodni temu byłem na przeglądzie i tam bardzo miły pan powiedział że coś mi tam pod spodem stuka po czym sprawdził przytrzymał coś śrubokrętem i stwierdził że to jakaś sprężynka czy blaszka przy zacisku hamulcowym... Zazwyczaj jeżdżę przy zamkniętych szybach i głośnej muzyce dlatego pewnie nie zwrociłem uwagi... Ale teraz jak cieplo i otwieram okna to faktycznie nawet przy niewielkich nierównościach słychać dosyć głośno jak coś uderza tak jak gdyby metal o metal... Czy ktoś wie może o co może chodzić... myślałem że to te blaszki z przodu (zaznaczyłem na zdjeciu o co mi chodzi) ale wszystkie sa na wlasciwym miejscu przy kazdym kole... Czy z drugiej strony też sie takie znajdują... Może ktoś miał podobny problem... Z góry slicznie dziękuje za pomoc....

http://fotozrzut.pl/zdjecia/7f4605bd04.jpg

Opublikowano (edytowane)

te co pokazałes to własnie one

moga byc juz pogiete bo nie wiem czy je dają razem z klockami czy ktos jes juz zciągał i zakładał 10razy

Edytowane przez PanMiyagi