Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do osób obeznanych w temacie. Jak to jest z rantami? czy jeżeli są poobcierane tak jak tu:

http://tablica.pl/oferta/alu-felgi-17-bmw-e36-e46-okazia-CID5-ID3ctaZ.html#ea6a1dcbd6

to już trzeba je jakoś malować, czy wystarczy polerka? Interesują mnie te felgi, pomalowałbym środek a ranty wypolerował, pytanie tylko czy się da?

licze na odp

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja w swoich felgach odnowiłem same ranty zestawem podkład/baza/klar z allegro do felg za bodajże 50zł. Efekt jest super, rant jak nowy. Zobaczymy jak będzie z trwałością.
Opublikowano
znaczy ja chce zrobic cos za co pewnie mnie polowa forum zje ze niszcze takie felgi ale bedzie polerka rantow i srodek pomaranczowy :D
Opublikowano
Wybacz, źle zrozumiałem intencje :) Widzę, że masz czarny samochód. Moim zdaniem bajecznie wyglądałby czarny środek i polerowany rant.
Opublikowano
nom polerka to proste ze bedzie pasowac, ale pewnie wiekszosc skrytykuje pomaranczowy srodek felgi :D